Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen jalkapallon joukkuetoimintaan.

Ensisijaista ohjelmassa on koulutettujen valmentajien luoma turvallinen ja kannustava ympäristö, tyttöjä liikunnan pariin innostava ohjaustapa, sekä vastuullisesti ja terveysturvallisesti toteutetut harjoitustapahtumat.

Näin pääset mukaan

Seuraavat Playmakers -harjoitukset toteutetaan 24.4. – 19.6. (lukuunottamatta 1.5.) sunnuntaiaamupäivisin klo 10–11 Interin Iämmitetyllä tekonurmikentällä Turku Energia Areenalla. Mukaan tarvitset iloista mieltä ja liikunnalliset varusteet sekä oman nimikoidun vesipullon.

Jakson hinta on 50 € sisältäen korttelipelipassin, vakuutuksen, Interin jäsenyyden jäsenkirjeineen sekä ohjauskerrat.

Vallitsevan koronavirustilanteen takia seuraamme tarkasti tilannetta ja noudatamme THL:n ja Palloliiton suosituksia, sekä tiedotamme välittömästi ilmoittautuneille ajankohtaisista harjoituksiin liittyvistä asioista. Koronan takia futiksen peruuntuessa, tulemme palauttamaan halukkaille jo maksetut osallistumismaksut takaisin.

Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä. Täytä lapsen yhteystiedot lomakkeella ja maksa osallistumismaksusi, niin vahvistat osallistumisesi Playmakers -harjoituksiin. Lapsen korttelipelipassia ja vakuutusturvan hankkimista varten tarvitsemme myös lapsen syntymäajan ja kotiosoitteen. Ilmoitathan saman perheen sisarukset erillisillä ilmoittautumisilla, kiitos.

Ilmoittaudu tästä: https://www.lyyti.in/Playmakers22

Lisätiedot:

Eveliina Hulkkonen
eveliina.hulkkonen@fcinter.fi
p. 045 8810 681