Seuraava Interin perhe- eskarifutisjakso järjestetään 9.4.-11.6.2022 lauantaiaamupäivisin klo 10-11 Kupittaalla Turku Energia Areenan lämmitetyllä tekonurmikentällä.

Samanaikaisesti järjestetään eri ohjaajien toimesta sekä perhe- että eskarifutista, jotta omien taitojensa ja tuntemustensa mukaan lapsen on mahdollista halutessaan siirtyä ryhmästä toiseen.

Perhefutis on suunnattu 2–5-vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän seurassaan tulevalle aikuiselle. Perhefutiksen tarkoitus on liikuttaa tutussa ja turvallisessa ympäristössä perheen pienimpiä, opettaa liikunnallisia elämäntapoja ja lisätä lapsen ja vanhempien yhteistä aikaa. Aikaisempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita niin lapselta kuin aikuiseltakaan.

Eskarifutis on jo ripauksen haasteellisempaa. Harjoitukset ovat lajinomaisempia ja lapsi pärjää harjoituksissa myös itsenäisesti ilman vanhemman läsnäoloa. Eskarifutis on tarkoitettu noin 5–7-vuotiaille tytöille ja pojille.

Kaikki tekeminen on hauskaa, turvallista ja tuo iloa ja positiivisuutta!

Perhe- ja eskarifutiksen hinta on alkaen € 85, joka sisältää ohjauskerrat sekä korttelipelipassin ja vakuutusturvan lapselle. Lisämaksusta on mahdollista tilata osallistujille Interin treenipaidat.

Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan seuraavaan perhe- tai eskarifutisjaksoon:

https://www.lyyti.in/perhe-jaeskarifutis22

Lämpimästi tervetuloa FC Interin suosittuun, ammattitaitoisten ohjaajien vetämään perhe- ja eskarifutikseen!

Lisätiedot:

Eveliina Hulkkonen
eveliina.hulkkonen@fcinter.fi
p. 045 8810 681