Toiminta

FC Inter on turkulainen urheiluseura, jonka toiminta ei pyöri pelkästään pallon ympärillä. Panostamme myös pelaajiemme koulunkäyntiin, ammatinvalintaan, opiskeluun, kesätöihin, perhe-elämään, uraohjaukseen ja elämänhallintaan urheilu-uran jälkeen.

Perhe- ja eskarifutis

Perhe- ja eskarifutis ovat ensiaskelia liikunnalliseen elämäntapaan, mutta myös lasten ja vanhempien yhteistä aikaa.

Lue Lisää

Playmakers – futista 5–8-vuotiaille tytöille

FC Inter tarjoaa tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Harjoitukset on tarkoitettu 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Lue Lisää

Sähköpyörätuolijalkapallo

FC Interin sähkärifutisjaosto on yksi harvoista Suomessa. Lajia on esitelty ensimmäisen kerran vuonna 2010, ja ensimmäiset joukkueet on perustettu 2012, joista Inter oli ensimmäisten joukossa.

Lue Lisää

Ammattiurheilusta työelämään -pilotti

Siirtymistä ammattilaisuralta työelämään pyritään tukemaan koulunkäynnin ja opiskelun tukemisella, mutta pyrimme jatkuvasti kehittämään myös itse siirtymävaiheen toimintoja. Tästä viimeisin esimerkki on Momentous-Crescon kanssa yhteistyössä toteutettu pilottihanke.

Lue Lisää

Uusi, lämmitetty tekonurmi

Haluamme tarjota mahdollisuuden ympärivuotiseen harjoitteluun ja haarastamiseen. Viimeisin ponnistus on ollut lämmitettävä tekonurmi, Turku Energia Areena.

Lue Lisää

Junior Lounge

Junnuille avoin tila, jossa hengaillaan, tavataan kavereita ja jaetaan hyvät ja huonot kokemukset. Junior Loungeen voi tulla viettämään aikaa esim. koulun ja treenien välissä, tai vaikka treenien tai pelin jälkeen.

Lue Lisää

Inter-Akatemia – väylä nuorten unelmille

Painopiste yksilöllisessä kehityksessä. Tavallisen harjoittelun lisäksi tarjoamme myös opinto- ja uraohjausta sekä psykologin palveluja.

Lue Lisää