Pause Mute Unmute

Läksyparkin tarkoitus on helpottaa koulukäynnin ja harrastuksen yhteensovittamista. Alun perin läksyparkki oli tarkoitettu vain Interin junnuille, mutta koska halusimme ottaa laajempaa vastuuta tämän asian suhteen, läksyparkki on nykyään avoin kaikille. Läksyparkissa on aina paikalla aikuinen, joka auttaa koulutehtävissä. Tarvittaessa läksyjen tekoon on tarjolla myös kielellistä apua, jota puolestaan tarjoavat seuran vanhemmat maahanmuuttajataustaiset pelaajat.

Junior Lounge on yleinen nuorisotila, jonne voi tulla vaihtamaan varusteita, syömään eväitä, levähtämään ja tapaamaan kavereita. Paikalta löytyy säkkituoleja, screeni, josta voi katsella treeni- tai pelivideoita sekä pingispöytä ja muuta pelattavaa. Lounge toimii siis ajanvietto- ja kohtaamispaikkana sekä tietynlaisena välilaskeutumistilana vaikka koulun ja treenien tai treenien ja muiden menojen välillä.

Kuntosali ja sisäharjoitustila valmistui parisen vuotta sitten. Sitä käyttävät kaikki vuonna 2008 syntyneistä pelaajista aina edustusjoukkueen pelaajiin asti. Käyttöaste on syys-, talvi- ja kevätkaudella täydet 100 %, eli toisin sanoen, tila on käytössä kaikki illat neljän kieppeiltä ilta yhdeksään saakka. Tilaa käytetään fysiikkavalmentajien ja fysioterapeuttien toimesta myös kuntouttavaan treeniin, eli kuntouttamaan väliaikaisesti loukkaantuneita pelaajia.

Sijainti on keskeisessä roolissa. Kaiken keskuksena toimii Veritas Stadion Turun Kupittaalla. Paikalle on helppo tulla sekä julkisilla että omilla kulkuneuvoilla. Kupittaata voisi kokonaisuutena kutsua tietynlaiseksi Turun urheilukeskukseksi, koska aivan läheltä löytyy jalkapallokenttien lisäksi muun muassa maa-uimala, yleisurheiluhalli, padelkenttiä, skeittiparkki, beach volley -kenttiä ja paljon yleistä puistotilaa kaikentyyppiseen harrastamiseen ja oleskeluun.