InterFaces esittelee henkilökuvia toiminnan ytimessä ja taustalla. Täällä jokainen lenkki on yhtä tärkeä, oli kyse sitten olosuhteiden ylläpitotöistä tai edustusjoukkueen kapteenista. Yhteistä heille on kyky ja halu ottaa vastuuta yhteisen hyvän saavuttamiseksi.

Marjut Finska-Bezerra on voittanut valmentajana persoonallaan pelaajat puolelleen: ”Välillä pojat kyselevät, että osaanko itse pelata”

Marjut Finska-Bezerra kuuluu kolmikkoon, jotka olivat FC Interin seurahistorian ensimmäiset naisvalmentajat. Finska-Bezerra on Playmakers -ohjelman vastuuvalmentaja ja vastaa yhtäläisesti myös perhe- ja eskarifutiksen organisoinnista valmentamisen ohella. Lisäksi hän on 2009-ikäluokan poikajoukkueen valmentaja. Hän kertoo nyt, kuinka päätyi Interiin ja pohtii, minkälaista on valmentaa lajissa, mikä on tänä päivänä vielä pitkälti miesvoittoinen.

Jalkapalloäidin rooli muuttuu lapsen kasvun myötä – ”Kun pelaaja on vanhempi, hänen pitää pystyä seisomaan jo omin jaloin”

Jalkapalloseura FC Inter sai Tiina Pirttilästä futisvanhemmuuden myötä talkootyön moniottelijan. Tiina on tällä hetkellä Interissä yhdistetyn A-junioreiden ja reservijoukkueen joukkueenjohtaja. Joukkueenjohtajan tehtävien lisäksi taustalla on vapaaehtoistyötä myös muissa rooleissa, kuten rahastonhoitajana ja ottelutapahtumien moninaisissa eri tehtävissä.

Jalkapallo muovasi Juhani Koskisen identiteetin: ”Perheen ja ystävien jälkeen isoin asia elämässäni”

"Juhani Koskinen on lähes 35-vuotias turkulainen mies, joka asuu Helsingissä. Hän rakastaa jalkapalloa, perhettä ja ystäviään. Sekä musiikkia."

”Vapaaehtoistyö tuo minulle kokopäiväisen sisällön elämään”

35-vuotias Ville Törnqvist on löytänyt itselleen vapaaehtoistyöstä sydämen asian. Hän toimii nyt viidettä vuotta huoltajana FC Interin eri joukkueissa, täysin vapaaehtoistyöntekijänä. Törnqvist kertoo jalkapallon täyteisen elämäntapansa taustat. Katso video ja lue artikkeli!

”FC Interissä hoidetaan yhteiskuntavastuu ja nuorten pelaajien asiat kokonaisvaltaisesti hyvin”

Jo 20 vuotta FC Interin kuuluttajaäänenä työskennellyt Rainer Svens avasi yhteiskunnallisesti merkittävää toista rooliaan seurassa. Hän muisteli myös ikimuistoisinta kuulutustaan. Katso video ja lue artikkeli!

“Koulun ja harrastusten luoma kombinaatio on kasvun kannalta aivan valtava asia.”

Timo Furuholm on tehnyt ammattilaisuran sekä Suomen että Saksan kentillä. Mutta mitä hänellä on kerrottavanaan kenttien ulkopuolella tapahtuvista asioista ja niiden merkityksestä kasvun kannalta? Katso video ja lue artikkeli!

Yrityksestäsi mahdollistaja?

Mukaan voi lähteä pienellä tai isommalla summalla. Jos haluat olla mukana vastuuta kantamassa, jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.