Pause Mute Unmute

Miten kenttä toimii?

–Ympäri vuoden, myös talvipakkasilla tämä kenttä on sula, ja siellä voidaan harrastaa, vaikka olisi satanut hieman luntakin. Ja lisäksi täysin sulana pitäminen toteutetaan täysin uusiutuvalla energialla tuotetulla kaukolämmöllä, Ekotakuu Lämmöllä. Olemme tavoitteellisesti tehneet tuotantomme osalta ratkaisuja, joiden myötä tuotantomme hiilidioksidipäästöt laskevat merkittävästi ja nyt juoksemme sen marathonin viimeistä satasta. Emme tee sitä itseämme varten, vaan tulevia sukupolvia varten, jotta tämä maapallo olisi heillekin asuttavissa, ja että hyvinvointi ja harrastaminen olisi heillekin mahdollista.

Haluamme olla mahdollistamassa nuorten aktiivista ympärivuotista harrastamista.

Mitä kenttä tarjoaa nuorelle polvelle?

– Kentän ympärivuotinen lämmitys mahdollistaa turvallisen harrastamisen talvellakin ja tarjoaa nuorille mahdollisuuden aktiiviseen harrastamiseen jalkapallon parissa ympäri vuoden. Liikuntaharrastukset tukevat ja tuovat hyvää fysiikkaa, terveyttä ja hyvinvointia – niillä on kaikilla tekemistä toistensa kanssa. Tämän kentän lämmitysratkaisun kautta saamme olla osaltamme mukana lasten ja nuorten hyvinvointia tukemassa.

Jokainen voi miettiä millä tavalla voisi olla isossa kuvassa mukana.

Yrityksiä on monen kokoisia ja toisilla on toisenlaiset mahdollisuuden kuin toisilla, mutta mitä yritykset voisivat mielestäsi tehdä nuorten hyvinvoinnin eteen?

–Kyllä, yrityksiä on eri kokoisia ja niillä on erilaisia mahdollisuuksia olla mukana, etenkin tässä maailmanajassa tilanne yrityksissä ja sitä myöden mahdollisuudet auttaa voivat olla hyvinkin erilaisia. Yrityksille hyvä lähtökohta on tunnistaa ne keinot, miten voisi olla mukana auttamassa, pienikin apu mahdollistaa paljon, unohtamatta yksilötason avun merkitystä.

Tässä kyseisessä kentässä meillä oli tuote, joka mahdollisti tarpeen ratkaisemisen eli tämän kentän sulana pitämisen. Sitä myötä nuorille ja lapsille tulee myös energia ja kaukolämpö tutuksi heille merkityksellisellä tavalla. On hienoa, että meillä on mahdollisuus olla auttamassa ja saamme olla tällaisissa hankkeissa mukana. 

Miltä tuntuu olla tällaisessa mukana nyt, kun näkee, että kenttä on valmis ja siinä pelataan täyttä kyytiä?

–Kyllä se oikein hyvältä tuntuu. Sellaisen omakohtaisen kokemuksen voin myös kertoa, mainitsematta yhtä toista energiayhtiötä nimeltä, että muistan omasta lapsuudestani, kun olin erään liikuntaharrastuksen parissa. Muistan tänäkin päivänä ne logot, jotka olivat siellä kisakentällä. He mahdollistivat silloin samantyyppisiä asioita, silloisille lapsille. Nyt me annetaan sitä hyvää eteenpäin, samalla lailla, kun ollaan sitä itsekin aikanaan saatu.

Miten luonnehtisit yhteistyötä?

– On hienoa olla mukana edistämässä lasten ja nuorten liikuntaharrastusta, ja mukana tukemassa tältä osin yhteiskunnan kehitystä. Lasten ja nuorten auttamisen lisäksi olemme näin mukana myös asiakkaidemme arjessa hyvää mieltä tuomassa.