Mahdollistajien ansiosta pystymme tarjoamaan monipuoliset olosuhteet ja tukitoiminnot sekä harrastamiseen että harrastusten ulkopuoliseen elämään. Tukijoiden joukossa on sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että jokaisen itseensä uskovan ihmisen taustalla on aina joku, joka uskoo häneen.

Momentous-Cresco räätälöi urheilu-uran jälkeistä uraa valmistelevan prosessin – suunnitteilla uusi ryhmä

Suorahakuun, henkilöarviointeihin ja organisaation kehittämiseen keskittynyt Momentous-Cresco on yksi InterActionin mahdollistajista. Yrityksen yhteistyö FC Interin kanssa sai alkunsa syksyllä 2019, kun seurassa mietittiin, miten ammattipelaajat pystyvät peliuransa aikana valmistautumaan paremmin työuran haasteisiin.

InterActionin ”terve ajattelutapa” sai SteraLuxin lähtemään mukaan mahdollistajaksi

Turku Energia Areenalla on mahdollista pelata ympäri vuoden, koska kenttä on lämmitetty sekä valaistu. Kentän valaistuksesta vastasi InterActionin mahdollistajaksi mukaan tullut SteraLux. Stera-konsernin toimitusjohtaja Jussi Ohlssonin mukaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemisen lisäksi yritykselle tuli oiva tilaisuus kokeilla uutta prototyyppiä.

Akseli Kiinteistöpalvelut on yksi InterActionin mahdollistajista – ”Yhteisöllisyys on meille tärkeä arvo”

Viime syksynä valmistunut Turku Energia Areena on näkyvä ja konkreettinen InterActionin aikaansaannos. Lämmitettävä tekonurmi liikuttaa jalkapallojunioreita läpi vuoden. Uudenmaankadun vieressä komeileva areena on monen yrityksen mahdollistamana saatu tehdyksi. Yksi mahdollistajista oli FC Interin pitkäaikainen yhteistyökumppani Akseli Kiinteistöpalvelut Oy, joka halusi yhteiskuntavastuullisesti laittaa kortensa kekoon.

Uusi, lämmitetty tekonurmi – Turku Energia Areena mahdollistaa ympärivuotisen harjoittelun

Turku Energia Areena valmistui syksyllä 2020 ja on siitä lähtien palvellut aktiivisesti Interin junnujen nappulakenkien alla. Lämmitettävä kenttä oli iso ponnistus kaikille osallisille. Turku Energia otti vastuun kentän lämmittämisestä. Turku Energian toimitusjohtaja Timo Honkanen valotti hankkeen taustoja mahdollistajan näkökulmasta.

Yrityksestäsi mahdollistaja?

Mukaan voi lähteä pienellä tai isommalla summalla. Jos haluat olla mukana vastuuta kantamassa, jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.